Menukaart


 

Voorgerechten

Rundercarpaccio
Met een pesto basilicumdressing, pijnboompitten en Parmakaas

6,75

Mosselen
Gebakken met paprika, rode ui en champignons

5,45

Gepelde rauwe Garnalen
In knoflookolie bereid met een licht pittige saus

5,80

Kaasfondue
Onze huisgemaakte fondue geserveerd met stokbrood

4,25

Champignons met dun gesneden stokbrood
Met paprika en ui gebakken in kruidencrème

4,75

 

Soepen

Tomatensoep

3,00

Champignonsoep

3,00

Franse Uiensoep

3,50

 

Hoofdgerechten

Varkenshaas 
Gekruide medaillons met een gegratineerde preiragout

15,75

Biefstuk van de Haas 
Geserveerd met champignons en uiringen in kalfsjus

16,00

Saté van kipfilet 
Met satésaus en gebakken uitjes, aardappelsalade en kroepoek

  11,00

Saté van de varkenshaas
Als de kipfilet

13,50

Bourgondisch plateau
Kalfsoester, biefstuk met peperroomsaus en spare rib met knoflooksaus

15,45

Kalfsoesters
Stoofschotel met een kerrie-champignonsaus en gegratineerd in de oven

15,75

Zalmfilet 
Gepocheerd in een groenten-kreeftenbouillon met kreeftensaus en inktvisringen

15,00

Herberg Burger
Hamburger met gebakken uitjes, cheddar kaas, sla en hamburger saus

10,00

  

Desserts

Black Lady
Chocolade- en Vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom
 

4,25

Dame Blanche
Als de Black Lady alleen dan zonder chocoladeijs

4,25

Cheese Cake
Met stukjes chocolade en sinaasappelsap

4,25

Crème Brulée
De klassieker afgebrand met witte basterdsuiker
 

4,00

Kaneelstrüdel
Warme Apfelstrüdel met een sorbet van kaneelijs en slagroom

5,75

 

Koffiespecialiteiten

Irish Coffee (Whiskey)

5,00

Spanish Coffee (Quarente y Tres)

5,00

French Coffee (Grand Marnier)

5,00

Italian Coffee (Amaretto)

5,00

Brasilian Coffee (Grand Marnier en Tia Maria)

5,00